LG Executive toimistossa

LG Executive on 24 tuuman näyttöön yhdistetty henkilökohtainen videoneuvottelulaite. Verkkotekniikka perustuu LizeSizen osaamiseen, ja laitteen luvataan välittävän 1280 x 720 -teräväpiirtokuvaa pienilläkin yhteysnopeuksilla.

Automatiikka tunnistaa yhteysnopeuden ja valitsee tarvittaessa alemman resoluution. Mac- tai Windows-tietokoneesta kuvan saa neuvotteluun tarkkuudella 1024 x 768. Tietokone- ja videokuvaa voi lähettää yhtä aikaa. Takana on kaksiporttinen ethernet-kytkin. Käyttöliittymän saa suomenkieliseksi, ja muisti riittää tuhannelle yhteystiedolle.

Näyttö koostuu 1920 x 1080 pisteestä. Siihen voi kytkeä sekä tietokoneen että hdmi-liitännällä varustetun ohjelmalähteen. Mukana on kamera, mikrofonit ja kaiuttimet sekä liitännät lisämikrofonille ja ulkoiselle äänentoistolle. Muita ääniominaisuuksia ovat akustisen kierron esto sekä Skype-äänipuhelut (video tulee myöhemmin päivityksenä).

LG Executive powered by LifeSize maksaa noin 3800 euroa (alv 0%) 12 kuukauden takuulla. Leasingsopimuksen voi tehdä 36 kuukaudeksi hintaan 117 euroa/kuukausi.

Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä ja maahantuojan suomenkielisiltä internet-sivuilta.

LG Executive