LG Tone Studio toimii karvanappien telakkana ja sisältää itsessään neljä kaiutinelementtiä. Kaksi pohjaan sijoitettua elementtiä siirtää matalia värähtelyjä suoraan kehoon, ja päällä on kaksi koko äänialueen kaiutinta.

Niskakaiuttimen luvataan toistavan pelien ja elokuvien kolmiulotteisen äänimaiseman aidon tuntuisesti. Näin varmasti tapahtuukin, mikäli kolmiulotteisuus määritellään riittävän väljästi. Vastaava konseptia on vuonna 2016 herätellyt henkiin myös Sony.

LG Tone Studio -kaiuttimen päissä on kolot, joissa säilytetään ja ladataan systeemiin kuuluvia LG Tone Free -korvanappeja. LG:n mukaan ratkaisun etuna on se, etteivät telakkaan kiinnitetyt bluetooth-napit pääse katoamaan kovin helposti – ja että nappien akut voi ladata kesken matkan. Niskaosan värinä kertoo lisäksi saapuvista puheluista ja muista älypuhelimen välittämistä tiedotteista.

LG Tone Studio ja LG Tone Free -yhdistelmän hinta ja tuloaika ovat toistaiseksi vahvistamatta. Järjestelmää esitellään Las Vegasin CES-messuilla.