* FLEXFIX-pyörätelineen pituus riittää juuri ja juuri 29-pyöräiselle maasturille. Pyörä jää vielä muutaman sentin peilien venyttämien äärimittojen sisäpuolelle.

* PAKETOITU teline liukuu esiin puskurista rekisterikilven takaa. Telineen ollessa poissa käytöstä sitä ei juuri huomaa.

* PARHAIMPIEN koukkuun kiinnitettävien telineiden tapaan myös Adamin FlexFixin saa kallistettua taakse, kun takaluukkuun pitää päästä käsiksi.

* POLKUPYÖRÄN runko kiinnitetään Mont Blancin telineessä kätevästi tarralla. Pyörän pitää paikoillaan painovoima, tarranauha on vain varmistuksena.

* JOTTA pyörät eivät heiluisi kiihdytyksissä ja kolisisi autoa vasten jarrutuksissa, kiinnitys varmistetaan kevyillä liinoilla. Takarenkaan kiinnitys estää myös polkimien pyörimisen renkaan mukana.

* VAIKKA teline lukittuu kätevästi vetokoukkuun, jää ongelmaksi vielä pyörien lukitseminen telineeseen.

* THULEN kattotelineessä on onneksi nopea ja helppokäyttöinen kiristys pyörän rungon kiinnitykseen. Pyörän kiinnittämisen jälkeen voidaan teline vielä lukita avaimella.

* RENGAS kiinnitetään Thulen kattotelineessä tukevalla muovihihnalla, jossa pehmuste on vannetta varten. Renkaan kiinnityspistettä voi liu’uttaa alumiiniprofiilissa, jolloin teline säätyy helposti erikokoisille pyörille.