Logitech G510

Logitech on koonnut niin sanottuun G-sarjaan pelivälineitä näppäimistä ja hiiristä aina kuulokkeisiin saakka.

Logitech G510 -pelinäppäimistö sisältää18 ohjelmoitavaa painiketta. Ne mahdollistavat jopa 54 yhdistelmää eli makroa jokaisessa pelissä. Näyttö tuo tulokset ja tietokoneen tehotiedot suoraan pelaajan silmien alle. Näppäimistössä on myös muokattava värillinen taustavalo, joka helpottaa näkyvyyttä esimerkiksi yöllä. Analogiselle kuulokemikrofonille on 3,5 millimetrin liitäntä.

Logitech G700 on verkko- ja toimintapeleihin suunniteltu langaton pelihiiri. Sen 13 erilaista toimintoa voidaan ohjelmoida erillisiksi yhdistelmiksi eli makroiksi. Langaton yhteys tekee tuhat tilatarkistusta sekunnissa taatakseen hiiren toimivuuden ilman viiveitä. Hiiren mukana toimitettava liitäntäkaapeli lataa akkuja.

Logitech G930 on Dolby 7.1 -monikanavaäänillä varustettu langaton kuulokemikrofoni. Kuulokkeissa on kolme ohjelmoitavaa näppäintä musiikin, äänenmuunnon ja pikaviestinnän hallintaan. Sekä kuulokkeet etkä mikrofoni on suunniteltu suodattamaan häiritsevää taustamelua. Akku kestää noin 10 tuntia, mutta pelihetkien venähtäessä kuulokkeet toimivat myös langallisesti samalla kun akku latautuu.

Suositushinta G510-näppäimistölle ja G700-hiirelle on alle 100 euroa ja G930-kuulokkeille alle 80 euroa. Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä internet-sivuilta.

Logitech G700

Logitech G930