Logitech TK820

Logitech TK820 -näppäimistön päädyssä on isokokoinen kosketuslevy, jolla voi korvata hiiren. Kosketuslevy tukee 13: a erilaista eleohjausta Windows 8 -käyttöjärjestelmässä. Windows 8 -toimintoja varten on myös erityisiä pikanäppäimiä.

Langaton Wireless All-in-One Keyboard TK820 on erityisen kätevä silloin, kun työtilaa on vähän. Hiirtä ei tarvita, ja langattomuuden ansiosta TK820 vie vähemmän tilaa kuin tyypillinen johdollinen näppäimistö. Lähes äänettömiksi kehuttujen näppäinten ansiosta TK820 on kevyt ja miellyttävä käyttää.

Logitech TK820 toimii jopa kymmenen metrin etäisyydeltä. Näppäimistö yhdistetään tietokoneeseen Logitech Unifying -vastaanottimella, johon voi liittää samaan aikaan myös muita Unifying-laitteita.

Paristokäyttöinen Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 kuluttaa virtaa säästeliäästi. Normaalikäytössä paristojen luvataan riittävän jopa kuudeksi kuukaudeksi. Näppäimistön voi lisäksi sammuttaa kokonaan virtakytkimestä.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 tulee kauppoihin syyskuussa alle sadan euron hintaan. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Logitech TK820 ja tietokone