Logitech Ultrathin

Edeltäjäänsä sirorakenteisempi, ohuempi ja keveämpi Logitech Ultrathin on kätevä näppäimistön ja suojakuoren yhdistelmä iPad Air-, iPad Mini- ja iPad Mini Retina -malleille. Uutta on myös mahdollisuus säätää iPadin katselukulmaa.

Logitech Ultrathin kiinnitetään iPadiin joustavalla ja kääntyvällä magneettikiinnityksellä. Sen ansiosta iPadin katselukulmaa voidaan säätää haluttuun asentoon. Vain 6,4 millimetrin paksuinen näppäimistö painaa kaksi kolmasosaa iPadin painosta.

Langattomalla Bluetooth-yhteydellä toimivassa näppäimistössä on täysikokoiset painikkeet kirjaimille ja muille yleisimmin tarvittaville toiminnoille. Applen iOS-käyttöjärjestelmän pikakomennot on nekin otettu huomioon.

Logitech Ultrathin suojaa lisäksi iPadia kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta. Magneettikiinnityksen ansiosta Ultrathin pysyy paikoillaan tukevasti. Sen alumiinipintainen rakenne viimeistelee kokonaisuuden mukaillen iPadin omaa muotoilua ja materiaalivalintoja.

Logitech Ultrathin tulee kauppoihin kesäkuun aikana iPad Air-, iPad Mini- ja iPad Mini Retina -malleille alle 100 ja 80 euron hinnoin. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Logitech Ultrathin kiinni

Logitech Ultrathin auki