Siitä on kulunut vain kaksi kuukautta, kun Lynk & Co esitteli porrasperäisen 03-mallinsa Chengdun autonäyttelyssä. Nyt Geely Motorsport on kehittänyt yhteistyössä Cyan Racingin kanssa TCR-sääntöjen mukaisen rata-auton tuosta mallista. Cyan Racingillä on kokemusta rata-autoilusta, sillä viime vuonna sen rakentamalla Volvolla voitettiin WTCC-sarja.

Lynk & Con TCR-sarjan kilpa-auto esiteltiin Fuji Racewaylla Japanissa, ja sillä ajetaan ensi vuonna FIA:n WTCR-sarjassa. Mittarina hyvyydestään tai huonoudestaan sillä ovat Alfa Romeo, Audi, Honda, Hyundai, Peugeot, Seat ja Volkswagen. Toisin sanoen sarja on mainio, kun se on kerännyt yhteen noin monta eri merkkiä.

Cyan Racingin autolla ajavan ruotsalaisen Thed Björkin tavoitteena on hänen startatessaan seitsemänteen kauteen voittaa toinen maailmanmestaruus.

Lynk & Con ja Cyan Racingin seuraavana tavoitteena on kehittää yhdessä erittäin suorituskykyinen koemalli. Sen nimi on Lynk & Co 03 Cyan, ja auto on TCR-kilpurin katuversio. Siinä on tehoa 368 kilowattia, minkä pitäisi riittää kohtuulliseen suorituskykyyn.

Cyan Racingin toimitusjohtaja Christian Dahl uskoo, että tulossa on mainio auto. Yhtiöllä on kokemusta aiemmista projekteista, sillä he ovat rakentaneet vastaavan koemallin Volvon C30- ja S60-malleista. Koemallissa voidaan käyttää hyväksi kilpailuissa ajettujen tuhansien kierrosten aikana kertyvä aineisto ja kokemus.