Afzal Kahn on brittiläinen liikemies. Hän pyörittää sellaisia yhtiöitä kuin Kahn Design, Project Kahn ja Chelsea Truck Company. Herran voi bongata Suomessakin televisiosta, jos katselee maanantai-iltaisin kymmeneltä National Geographicilta ohjelmaa Superautojen rakentajat.

Kahn osti kymmenen vuotta sitten kotimaassaan rekisterikilven F1 vähän yli puolella miljoonalla eurolla, mikä oli kallein rekisterikilvestä koskaan maksettu hinta. Erikoiskilpi on viime aikoina koristanut sinisellä hiilikuitukorilla varustettua Bugatti Veyron Super Sportia.

Nyt tuo kilpi, joka on brittiautoilijoiden mielestä rekisterikilpien ylin aatelinen, on myynnissä RegTransfersissa. Pyynti on vaatimattomasti 12 009 995 puntaa, mikä tarkoittaa 20 prosentin liikevaihtoverolla ja muilla kuluilla höystettynä reilua 14,4 miljoonaa puntaa eli 17,5 miljoonaa euroa.

Jotta hintaan saisi jonkinlaisen perspektiivin, niin tuolla rahalla saisi vaikkapa alun kolmattasataa Jaguar F-Typeä kaksilitraisella moottorilla tai tuhat 1,5-litraista Toyota Yarista.

Herra Kahn väittää, että hänelle on tarjottu tuosta F1-rekisterikilvestä kuusi miljoonaa puntaa eli reilut seitsemän miljoonaa euroa, mutta hän hylkäsi tarjouksen.

Kallein tähän mennessä Iso-Britanniassa myyty rekisterikilpi oli 25 O (518,480 puntaa, 625 000 euroa), jonka ostaja kiinnitti omaan Ferrari 250 GT SWB -autoonsa.