Zenec ZE-NC3711D

Sveitsiläinen Zenec on johtavia mallikohtaisten autolaitteiden valmistajia. Maaliskuun lopulla Zenec tuo myyntiin musiikkisoittimen ja navigaattorin yhdistelmän, jonka toiminnot on tehty erityisesti matkailuautoja varten. Laitteen valikot ja navigointi ovat suomenkielisiä.

Uuden soittimen erikoisuuksia on karttaohjelma, johon syötetään auton mitat. Sen jälkeen ohjelma opastaa kuljettajan niille teille, joissa sillat ovat riittävän korkeita. Lisäksi karttaohjelma sisältää 21 000 leirintäaluetta.

Laitteessa on dvd-soitin. Seb kuvaa voi toistaa lisänäytössä samaan aikaan kuin kuljettaja kuuntelee radiota ja käyttää navigointia. Muista ominaisuuksista mainittakoon laadukas bluetooth-tekniikalla toimiva kädet vapaana -puhelinyhteys ja liitäntä peruutuskameralle.

Zenec ZE-NC3711D on mallikohtainen soitin Fiat Ducatoon, joten sen asennus onnistuu erittäin helposti. Lähes 80 prosenttia Länsi-Euroopan matkailuautoista on tehty Fiat Ducaton pohjalle.

Zenec ZE-NC620DMH on soittimena sama, mutta standardi 2-DIN-koon soitin. Se asennetaan helposti käyttäen soitinkehystä ja rattisäätimen sovitinta, jonka avulla alkuperäiset rattisäätimet saadaan toimimaan. Alinna näkyviin kuviin on koottu Mercedes Sprinteriin sopivat tarvikkeet.

Zenec ZE-NC3711D  maksaa alle 1100 € ja ZE-NC620DMH alle 1000 €. Lisätietoja saa valmistajan saksan- ja englanninkielisiltä kotisivuilta. Pääedustaja on Simex Oy.

Zenec ZE-NC620DMH

Mercedes Sprinter -asennustarvikkeet

Mercedes Sprinter -asennuskaapelit