Huhtikuussa New Yorkin autonäyttelyssä Mazda esitteli MX-5:n ensimmäisen neljännesvuosisadan kunniaksi punaisen erikoismallin.

Yhdysvaltoihin Mazda MX-5 juhlamalleja riitti vain sata kappaletta, jotka varattiin kymmenessä minuutissa ja luultavasti ottajia olisi ollut paljon enemmänkin. Eurooppaan autoja saadaan paljon enemmän, tosin oikealta ohjattavina Brittein saarille. Sinne nimittäin laivataan elokuun alusta alkaen näitä autoja 750 kappaletta.

Brittiautot ovat vielä paremmin varustettuja kuin Yhdysvalloissa myytävät, sillä niissä on muun muassa Alpinen yksinoikeudella Mazdalle suunnittelema navigaattori, jota käytetään 6,1-tuumaisella kosketusnäytössä. Laitteesta löytyy 46 Euroopan maan kartat ja se toimii 29 kielellä. Lisäksi järjestelmässä on Bluetooth, DVD-soitin ja näytön voi jakaa 50:50 kahteen osaan.

Kovakattoiseen 2,0-litraiseen perustuva erikoismalli on saanut ulkonäköön ja sisustukseen varusteita, joita ei ole muissa MX-5-malleissa. Lisäksi moottoriin on vaihdettu männät, kiertokanget ja vauhtipyörä. Ainoa värivaihtoehto on punainen metalliväri, jota täydentävät mustat peilit, A-pilarit ja sähkökäyttöinen katto. Alla on 17-tuumaiset asemetallin väriset aluvanteet.