McLarenin päämuotoilija Dan Parry-Williams on sanonut Top Gearille, että hänen mielestään katumaasturit eivät ole sen enempää urheilullisia kuin monikäyttöisiä. Hän muistuttaa, että McLarenin muotoilufilosofia on tarkoituksenmukaisuus. Siihen sisältyvät minimalismi ja muotojen käyttäminen aerodynamiikan hyödyksi.

Toisin sanoen tuo kommentti tarkoittaa, että katumaasturin valmistaminen ei sovi McLarenin toiminta-ajatukseen. Sen sijaan yhtiö keskittyy tulevaisuudessakin superurheiluautojen tuotantoon.

Tähän saakka urheiluautoihin keskittyneet kilpailijat ovat eri linjoilla. Lamborghini näytti Urus-katumaasturinsa viime viikolla Detroitin autonäyttelyn yhteydessä. Ferrarin pääjohtaja Sergio Marchionne puolestaan sanoi, että yhtiöltä on tulossa ensimmäinen katumaasturi vuoden 2019 lopulla tai viimeistään vuonna 2020.

McLaren sen sijaan sijoittaa miljardi euroa yhtiön laajentamineen ja kehittää uusia hybridimalleja, jotka tulevat myyntiin vuonna 2022. Suunnitteilla on myös sähköurheiluauto, mutta ainakaan seuraavaan viisivuotissuunnitelmaan ei kuulu katumaasturia.