Siitä lähtien, kun ensimmäiset Mercedes-Benzin uuden A-sarjan salakuvat ovat kiertäneet maailmaa, on huhuiltu myös Mercedes-AMG versioista. Se on ollut varmaa, että A 45 jatkaa ja seuraavassa sukupolvessa sen konepellin alla on noin kolmesataa kilowattia kehittävä moottori. Uutena vaihtoehtona on tulossa kevyemmin viritetty malli (vrt. C 63 ja C 43).

Tähän saakka uuden mallin nimen on arvioitu olevan A 40, mutta Top Gearille antamassaan haastattelussa AMG:n toimitusjohtaja Tobias Moers vahvisti mallimerkinnän olevan A 35. Uusi malli tulee kilpailemaan sellaisten mallien kuin Audi S3 ja BMW 140i kanssa, kun taas A 45 jatkaa painimista aivan eri sarjassa.

Myös M-A A 35:n keulalla on nelisylinterinen kaksilitrainen bensiiniturbo, mutta tehoa siitä otetaan irti viitisenkymmentä kilowattia vähemmän kuin isoveljestä.

Moersilla oli myös muita Mercedes-AMG-uutisia, jotka ovat sekä hyviä että huonoja. Ensinnäkin tammikuussa Detroitin autonäyttelyssä esitellään uusi CLS 53. Sen sijaan V12-moottoristen S-sarjan mallien tarina taitaa olla päättymässä.

Asia on sikäli ymmärrettävä, että nykyisin V8-moottorinen S 63 on nopeampi sekä paljon taloudellisempi ja halvempi. Jatkossa V12-moottori tehtäneen vain Mercedes-Maybacheihin, joissa sillä on edelleen kysyntää.