Vihjeenä sen verran, että brittiläiseen Carisma Autoon tullut asiakas halusi Land Roverin maastokelpoisuuden yhdistettynä Rolls-Roycen tunnelmaan.

Carisma Auto on erikoistunut autojen sisustuksen rakentamiseen, mutta ulkoa auto näyttää aivan samalta kuin kaupasta ostettuna. Sen takia tässä on vain muutetun Land Rover Defenderin sisäkuvia. Voi myös olla, että asiakas haluaa pysyä anonyyminä, eikä halua erikoiselle autolleen julkisuutta.

Carisma Auton markkinointijohtaja Clive Drake kertoo: ”Yhtenä päivänä asiakas tuli ja halusi auton, jolla voi ajaa maastossa kuin Defenderillä, mutta matkustamon tunnelma on kuin Range Roverissa ja ylellisyys samaa luokka kuin Rolls-Roycessa.” Tämän toteuttamiseksi alkuperäinen Defenderin sisustus poistettiin kokonaan ja korvattiin korkeatasoisella nahalla ja runsaalla käsityöllä.

Asiakkaalle tehdyssä Defenderissä keskityttiin ylellisyyteen, mutta auton voi rakentaa myös panssaroituna. Autot tehdään täysin mittatilaustyönä, joten ostaja voi valita mieleisensä nahan, matot ja puuviilutuksen. Carismalta ei valmistu kahta samanlaista Defenderiä ja sisustuksen rajoituksena on ainoastaan asiakkaan mielikuvitus.