Suomen historiassa rojalisteilla on hyvin pieni rooli, ja sen takia me emme oikein ymmärrä muissa maissa kuninkaallisia perheitä ympäröivää hegemoniaa.

Isossa-Britanniassa sen sijaan päästään nauttimaan juhlista oikein toden teolla, kun prinssi Harry vihitään 19. toukokuuta näyttelijä Meghan Marklen kanssa aviopariksi.

Autonvalmistajista brittiläisyyteen yhdistetään erittäin lujasti Mini, joka on päättänyt käyttää tilanteen hyväkseen. Se on valmistanut häiden kunniaksi yhden ”majesteetillisen Minin”, joka huutokaupataan häiden jälkeen, ja saadut rahat lahjoitetaan yhdelle hääparin tärkeimmistä hyväntekeväisyyskohteista.

Erikois-Mini on väriltään kristallinvalkoinen hopeansinisin koristein. Siinä on paljon persoonallisia yksityiskohtia, kuten vanteiden mattasiniset sisäosat. Autossa on käytetty hyväksi Minin uutta ohjelmaa, jossa auton voi personoida kolmiulotteisilla merkeillä. Sellaisia ovat M & H -kirjaimet autossa. Autoa lähestyttäessä syttyvät ovien alle maahan Just Married -tekstit.

Ehkä huomiotaherättävin elementti tässä Minissä on katon grafiikka, jossa yhdistetään Ison-Britannian lipun ja Yhdysvaltojen lipun tähdet ja raidat.

Sisustus on maltillisesti harmaata nahkaa, ja koristeena on käytetty sinimustaa kromia sekä paljon värikkäitä yksityiskohtia.

Häiden jälkeen Mini luovuttaa erikoismallin Children’s HIV Associationille, joka huutokauppaa auton kerätäkseen varoja toimintaansa.