Vuoden Auto 2014 Pohjois-Amerikassa julkistetaan tammikuussa Detroitissa ja Euroopan voittaja maaliskuussa Genevessä, mutta Aasian voittajat ovat jo selvillä.

Japanissa Vuoden Auto valittiin 34. kerran ja ensimmäistä kertaa historian aikana voitto meni maan ulkopuolelle. Volkswagen Golf lisäsi upeaan sarjaansa Car of the Year 2013 ja World Car of the Year 2013 palkintojen ohelle Car of the Year 2013-2014 Japanin. Golf sai 504 pistettä, mikä oli 131 enemmän kuin toiseksi tulleen Honda Fitin pistemäärä Volvo V40:n jäädessä kolmanneksi.

Kiinassa puolestaan kymmenen huippujulkaisun päätoimittajat (Chief Editors’ Club) valitsivat ensimmäistä kertaa Kiinan Vuoden Auton. Voittajaksi nousi Mercedes-Benzin S-luokka 94 pisteellä, joka jätti taakseen 53 muuta toiveikasta ehdokasta. Niistä toiseksi nousi Range Rover (53p) ja kolmanneksi äänestettiin Chang’anin Ford Mondeo (43p).

Kiinassa mallia on otettu World Car palkinnoista, sillä voittaja valittiin myös ”vihreyden”, muotoilun ja suorituskyvyn sarjassa. Voittajat ovat samassa järjestyksessä Porsche Panamera S E-Hybrid, Chang’an Citroën DS5 ja Porsche 918 Spyder.