Olipa sitten kyseessä kesämökki, hulppea huvila tai kaupunkiloma-asunto, niin vannoutuneelle tee-se-itse -miehelle tai -naiselle on siellä aina pientä nikkaroitavaa. Milloin täytyy paikata repsottavia listoja, milloin ehostaa huussin sisustusta ja milloin nikkaroida jotain pientä uutta. Usein remonttihaaveet tyssäävät sopivien kiinnikkeiden puuttumiseen – ellet ole varannut mukaasi lähes kaiken kiinnittävää Pattex No More Nails -asennusliimaa.

Asennusliimalla liimaat, korjaat ja asennat niin keittiön kuin pesutilojenkin erilaiset alakaapistot ja niiden tasot sekä pikkuhyllyt ja seinäkoukut ilman muita työkaluja. Kohteita on lukemattomia, vaikkei pitäisikään lomapaikkaansa minään työsiirtolana. Pääasia, että niin pienet kuin vähän isommatkin korjaukset tulevat tehtyä ajallaan ilman huolta sopivista ruuveista ja muista kiinnikkeistä.

Kuormalavoista voi asennusliiman avulla askarrella lähes mitä vain.

Esimerkiksi kesäkeittiön pöytätason asentaminen vanhaan kalusterunkoon onnistuu todella kätevästi kosteudenkestävällä Pattex No More Nails Waterproof -asennusliimalla. Pienistä mittavirheistä ei tarvitse välittää, sillä asennusliiman avulla voi säätää pöytälevyjen korkeutta käyttämällä kiinnityskohdissa sopivan paksuisia puulistoja, joiden kylkeen puristetaan riittävä määrä liimaa. Näin tasot asettuvat juuri haluttuun korkeuteen, olivatpa ne sitten massiivi- tai liimapuuta, melamiinia, laminaattia tai kiveä.

Oletko aikeissa hankkia terassiin upotettavan kylpytynnyrin? Pattex No More Nails Waterproof -asennusliimalla sen kiinnittäminen tukevasti puurunkoon onnistuu vaivattomasti poistaen samalla liikkumavarat. Samalla asennusliimalla korjaat myös sisätiloissa olevat vaurioituneet kaakelit uusiin ja kiinnität erilaiset listat niin lattiatasossa kuin katossakin. Tarpeen vaatiessa teet kuormalavoista muodikkaita huonekaluja, sängynpohjia, pöytätasoja ja istuimia, kiinnittämällä sopivan kokoisia lavoja toisiinsa. Liimaa kulmien alle huopapalat, jotka suojaavat lattiapintaa naarmuilta.

Puutarhaharrastajalle ja pihanikkarille Pattex No More Nails -asennusliima antaa aivan uusia mahdollisuuksia olla luova. Liiman avulla kokoat niin metsänpeikot naavapartoineen ja käpykäsineen kuin kokoat mökkirantaa valvovat kivilinnut tai -lampaat. Kerää vain sopivanpyöreitä kiviä vartaloiksi ja päiksi ja tee niille vaikka jalat puukepeistä tai harjateräksen pätkistä. Vain mielikuvitus on rajana!

Pattex No More Nails -asennusliima kiinnittää lähes kaikkia materiaaleja, joista vähintään toisen on hyvä olla pinnaltaan huokoinen liiman kuivumisen takia. Asennusliima tarttuu erinomaisesti mm. puuhun, kiveen, tiileen, betoniin, keramiikkaan, korkkiin ja kipsiin sekä useimpiin eristemuoveihin. Vahva alkutartunta ei välttämättä tarvitse mekaanista tukea.

Pattex No More Nails -asennusliimat ovat vesiliukoisia, eivätkä ne muodosta hengitykselle haitallisia kaasuja. Asennettavat kappaleet ovat työstettävissä 10–15 minuuttia asennusliiman levityksen jälkeen ja ylimääräinen liima on poistettavissa veteen kastetulla rätillä tai sienellä.

Keittiövälinetangot ja suodatinpussitelineet kiinnittyvät näppärästi No More Nails -asennusteipillä.

No More Nails Original -asennusliimaa on useita pakkauskokoja alkaen pienistä 40 ml tuubeista 300 ml patruunoihin ja ilman liimapistoolia toimivaan kätevään painepakkaukseen. Muista myös erittäin vahva ja käyttökelpoinen No More Nails -asennusteippi. Tutustu tuotevalikoimaan ja käyttöohjeisiin www.pattex.fi.


No More Nails Original

Alkutartunta: 100 kg/m²
Kovettumisaika 2 mm/12 h
Työskentelylämpötila: +10°C – +40 °C
Lämmönkesto: -20°C – +70°C

No More Nails Waterproof

Alkutartunta: 100 kg/m²
Kovettumisaika 2 mm/24 h
Työskentelylämpötila: +5°C – +40 °C
Lämmönkesto: -30°C – +80°C

Pattex No More Nails -teippi

Rullakoko: 19 mm x 150 cm
Sisäkäyttöön: Sininen (max. 20 kg)

Ulkokäyttöön: Punainen (max. 120 kg)
Lämmönkesto: -40 °C – +95 °C

Katso tee-se-itse-videot osoitteessa Pattex.fi