Morgan syntyi vuonna 1909, eikä tuolloin käyttöön otetusta etuakselistosta ole vieläkään luovuttu yhtiön Plus4-mallissa. Juhlan kunniaksi tehdään erikoismalli 3 Wheeleristä, Plus 4:stä ja Roadsterista. Mallit on nimetty, kuinka ollakaan, 110 Anniversaryksi, ja ne erottaa vakiomalleista merkkien, värin ja varusteiden avulla.

Vakiovärit ovat Classic Range -paletissa ja metallivärit Metallic Range -valikoimassa. Uudet värit ovat Morganin muotoiluosaston suunnittelemia ja sävyt ovat lähellä yhtiön historian ajan suosituimpia värejä. Jotkut sävyt ovat muotoilijoiden omia suosikkeja.

Kaikille 110 Anniversary -malleille on yhteistä konepellin kiinnityksen varmistavat nahkahihnat sekä sporttipakoputkisto. Ohjaamossa on Moto Litan nahkakehäinen puuratti ja Yarwoodin nahkaverhoilu, jossa pääntukiin on brodeerattu 110 Anniversary -merkki. Lisäksi Plus 4:ään ja Roadsteriin saa vakiota urheilullisemmat istuimet.

Morgan 3 Wheeleriin saa samat väri kuin nelipyöräisiin. Sen turvakaaret ja pakoputkien lämpösuojat ovat mustat. Sisustus on tavallista ylellisempi nahkaverhoilun kontrastiompeleineen. Sen hinnat alkavat 44 943 eurosta.

Plus 4 -juhlamallin lähtöhinta on 50 202 euroa ja Roadsterin 69 686 euroa.

Kun juhlinta on alkamassa, Morgan ilmoittaa myös surullisia uutisia. Vuonna 2016 Geneven autonäyttelyssä esitelty EV3 eli sähkömoottorinen 3 Wheeler ei tule koskaan tuotantoon. Ensimmäiset 19 kappaletta oli tarkoitus valmistaa tänä vuonna, mutta projekti on lopetettu.

Syyksi Morganin toimitusjohtaja Steve Morris kertoo, että nykyinen sähkömoottorin toimittaja ei pystynyt enää täyttämään projektin vaatimuksia sopimusehtojen mukaisesti.

Vaikka sähkömoottorinen 3 Wheeler haudattiin, Morgan sanoo jatkavansa sähkömoottoristen autojen kehittämistä. Yhtiö myöntää tarvitsevansa enemmän sähköistämisessä tarvittavaa ammattitaitoa. Siksi yhtiö palkkaa uusia työntekijöitä.