Lähtökohtana uudelle MV Agusta F4 LH44:lle on F4 RC, jota on edelleen kehitetty yhtiön insinöörien ja Lewis Hamiltonin yhteistyönä. Uuden moottoripyörän tunnistaa sen punaisesta väristä, minkä lisäksi siihen on lisätty hiilikuituisia osia ja tummennettu katteen lasi. Moottorilohko on aiempia malleja tummempi ja istuin on verhoiltu alcantaralla.

Muutokset eivät rajoitu ulkonäköön, vaan myös tekniikkaa on kehitetty. Pyörässä on uusi jousitus sekä titaaninen pakoputkisto. F4 RC:n neljän putken tilalla on istuimen alta kulkeva yksittäinen pakoputki. Moottorin tehoa on nostettu aavistuksen verran eli viidellä kilowatilla. Nyt kaasukahvan kääntäminen käyttää enimmillään 156:ta kilowattia.

Kolminkertainen F1:n maailmanmestari Lewis Hamilton kuvailee pyörää: Olen innostunut, että voin jatkaa yhtistyötä MV Agustan kanssa. Erityisen hienoa on esitellä uusi pyöräni, F4 LH44. Se näyttää fantastiselta ja minulla oli ilo ajaa sillä radalla muutama viikko sitten Italiassa. Pyörä tuntuu mahtavalta ja siinä yhdistyy kaksi maailmaa, se on ratapyörä liikenteeseen. Pyörää tehdään 44 kappaletta ja toivon, että onnelliset omistavat rakastavat sitä yhtä paljon kuin minä.”

Luultavasti MV Agustalla ei ole pienintäkään vaikeutta löytää ostajaa noille 44 pyörälle, vaikka hinnan arvioidaan olevan 50 000 euron kieppeillä.