Tänään jakeluun tuleva päivitys tuo cd-tasoisen ja häviöttömästi pakatun Tidal-suoratoistopalvelun Naim Mu-so -musiikkikeskukseen sekä Naimin verkkosoittimiin, suoratoistoesivahvistimiin ja stereoyhdistelmiin. Uusin firmware versio 4.4 on valmiina kaikissa laitteissa, jotka lähtevät Naimin tehtaalta lokakuun viidennen päivän jälkeen.

Hifiharrastajien arvostama Tidal sopii erinomaisesti Naim-hifilaitteisiin. Palvelun hallinta on integroitu Naimin Android- tai iOS-ohjaussovelluksiin. Päivityksen myötä Tidal tarjoaa myös ilmaisen 90 päivän kokeilujakson yhteensopivien Naim-laitteiden omistajille.

Toinen tänään jaettava päivitys laajentaa Mu-so-musiikkikeskuksen Naim-monihuonejärjestelmän päälaitteeksi. Aiemmin Naim Mu-so on toiminut vain asiakaslaitteena. Nyt musiikkia voi toistaa jopa viidestä Naim Mu-so -laitteesta Naim-sovelluksen avulla ilman, että järjestelmään on hankittu myös kalliimpia Naim-laitteita.

Naim Mu-so sisältää 2 diskanttielementtiä, 2 keskiäänistä ja 2 bassoa sekä 6 digitaalista 75 watin pääteastetta. Laite tukee muun muassa korkean erottelun äänitiedostoja sekä AirPlay-, bluetooth- ja UPnP-toistoa. Naim-laitteeksi edullinen Mu-so maksaa noin 1300 euroa. Lisävarusteena saa sinisen, punaisen tai oranssin etukankaan.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että hifistin laadukas stereoyhdistelmä Naim SuperUniti maksaa noin 5800 euroa.