Japanissa Nissan on esitellyt Skyline 200GT-t -mallin, jonka konepellin alla on kaksilitrainen Mercedes-Benziltä lainattu moottori.

Nissanin kotimaassaan Japanissa myymä Skyline on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen malli, sillä autossa on Infinitin merkit. Se ei ole sinällään mitenkään ihmeellistä, sillä muualla maailmassa tuo malli tunnetaan paremmin nimellä Infiniti Q50. Nyt siitä on tullut myyntiin uusi versio, joka sopii Japanin autoverojärjestelmään, jossa yli 2,0-litraisia moottoreita rokotetaan.

Nissan ei kehittänyt uutuuteensa uutta moottoria, vaan lainasi sellaisen yhteistyökumppaniltaan Mercedes-Benziltä. Uutuuden konepellin alta löytyy sama 2,0-litrainen 155 kW ja 350 Nm kehittävä turbomoottori, jota käytetään esimerkiksi Mercedeksen A- ja C-luokissa. Nykyaikaisessa moottorissa on muun muassa polttoaineen suorasuihkutus ja sammutusautomatiikka. Japanin JC08-normin mukaisesti kulutus on 13,6 kilometriä litralla eli tutummin 7,3 l/100 km.

Moottorin lisäksi auton takajousitusta on kehitetty ja siihen saa mukautuvan ohjauksen. Nissan ei odota Skyline 200GT-t:lle valtavaa suosiota, mutta toivoo löytävänsä kuukausittain ostajan kahdellesadalle autolle. Siinä auttaa 3,834 miljoonan jenin (noin 29 000 €) hinta, joka on 700 000 jeniä eli yli 5 000 euroa tähänastista alkaen-hintaa vähemmän.