Suomessakin oli aikanaan myynnissä Nissan Terrano, ja japanilaisvalmistaja on ottamassa nimen uudelleen käyttöön.

Autocar India -lehti on kertonut ensimmäisenä, että Nissan on tekemässä oman versionsa Dacian ympäri maailmaa hyvin suosituksi nousseesta Dacia/Renault Dusterista. Pelkistetty katumaasturi on saatavissa niin etu- kuin nelivetoisena ja bensiini- sekä dieselmoottorilla, joten eri markkinoille löytyy sopiva malli.

Nissanin näkemyksessä Dusterista on samat vaihtoehdot, mutta muotoilussa on eroa. Nimittäin ulkoa päin, sillä sisustuksessa säästetään ja sen odotetaan olevan sama niin Dacia/Renaultissa kuin Nissanin Terranossa.

Nissanin myötä voimalinjaan tulee saataville myös automaattivaihteisto ja esimerkiksi Venäjän markkinoille 2,0-litrainen moottori. Myös 2,0-litrainen dieselmoottori on mahdollinen, mikäli Nissan päättää myydä Terranoa Euroopassa.

Nissanin näkemys tulee olemaan noin tuhat euroa kalliimpi kuin Dacia/Renault Duster.

Heti, kun olimme julkaisseet uutisen, Nissan Intian pääjohtaja Kenichiro Yomura ilmoitti, että uusi Terrano on tärkeä osa Nissanin menestystä Intiassa. Saimme myös ensimmäisen virallisen piirroskuvan uutuudesta. Vaikka perusta eli Dacia Duster ei ole mikään kaunotar, ainakin virallisen piirroksen mukaan Terrano on aika näyttävä auto.