Infiniti esitteli uudistuneen QX80-mallinsa Dubain autonäyttelyssä. Tuolla suunnalla on auton toinen vakiintunut ostajakunta Yhdysvaltojen ohella. Uudistuksen yhteydessä Infiniti on halunnut tehdä QX80-mallista entistä ylellisemmän ja vaikuttavan. Sen takia koko keula on pistetty uusiksi valoja ja etulokasuojien ilmanottoaukkoja myöten.

Muut korin muutokset ovat vähäisempiä, kuten uudet takavalot ja takapuskurin muotoilu. Myös takaluukun linjoja on hiottu ja siihen on lisätty näyttävä kromilista. Vakiona autossa on 20-tuumaiset pyörät ja lisävarustelistalta löytyy kaksi tuumaa suurempi vaihtoehto.

Nykyisin uudistumisen yhteydessä autonvalmistajat lisäävät varsinkin ylellisiin malleihin digitaalisia mittaristoja ja näyttöjä, mutta tässä suhteessa QX80 tuottaa pettymyksen. Ohjaamo on kuin sen halvemmasta sisaresta, Nissan Armadasta, eikä uusi puulaatu, mukitelineiden uusi muotoilu tai muutettu mittarivalaistus paljon lämmitä. Infinti lupaa melutason alentuneen lisätyn äänieristyksen myötä.

Tekniikka on ennallaan eli keulalla hyrisee edelleen 5,6-litrainen V8, joka kehittää 298 kilowattia ja 560 Nm. Voimansiirrossa on 7-vaihteinen automaatti, josta voima menee takapyörille ja lisähintaan kaikille neljälle pyörälle.