Nissan on vaivihkaa tuonut Suomessa myyntiin uudistuneen Tiidan, jota seuraavat pian vuosimallin 2011 Note ja Qashqai.

Yleensä automallin uudistumisesta kerrotaan laajalti, mutta Nissan on tuonut hivenen muuttuneen Tiidan myyntiin aivan huomaamatta. Keula ja kyljet ovat saaneet uutta muotoa ja sisustusmateriaalit on vaihdettu. Samalla spartalainen perusmalli on jäänyt pois ja nyt kaikissa versioissa on muun muassa ilmastointilaite hintojen alkaessa 17 630 eurosta.

Nissanin suosituin malli Suomessa on Qashqai, jonka vuosimallissa 2011 perusbensiinimoottorin (1,6) teho ja vääntö kasvavat hivenen. Merkittävämpää on, että tarjolle tulee moottorin sammutusautomatiikka, joka leikkaa CO2-päästöjä viidellä grammalla. Pikkudieselissä (1,5) on nyt hiukkassuodatin vakiona ja teho on noussut 81 kilowattiin.

Notessa muutokset ovat vielä vähäisempiä, mutta kaikki moottorit on päivitetty puhtaammiksi täyttämään Euro 5 -päästörajoitukset. Ovan kahvat vaihtuvat hopeisiksi ja B- sekä C-pilarit muuttuvat kiiltävän mustiksi Acenta ja Tekna-varustetasoissa. Tärkein parannus on ajonvakautuksen tulo myös Visian-vakiovarusteeksi.