Autoyhtiöt marssittavat nyt Suomessa tarjolle uusia yksityisleasing-palveluita. Viimeisimpänä esimerkkinä Škoda esitteli viime viikolla uuden yksityisasiakkaille suunnatun yksityisleasing-palvelun.

Yhtiön uuden huoltoleasingpalvelun hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausivuokriin. Tiedotteen mukaan palvelu on suunniteltu olemaan ”helppo ja riskitön tapa hankkia uusi auto käyttöön”, ja se on saatavilla kaikista Škoda-jälleenmyyjäliikkeistä kautta maan. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Axus Finland Oy:n kanssa.

”Škoda Yksityisleasing on aito yksityisille kuluttajille tarkoitettu leasingtuote, jossa riski auton jäännösarvosta on aina kokonaisuudessaan palvelun tuottajalla”, sanoo tiedotteessa Škoda-autoja maahantuovan Helkama-Auto Oy:n myynti- ja kenttäjohtaja Kimmo Vainio.

Palvelu huolehtii muun muassa auton huolto-, -korjaus, -katsastus ja rengaskustannuksista sekä asiakkaan halutessa myös vakuutuskuluista. Leasingsopimuksen päätyttyä auto palautetaan jälleenmyyjälle, minkä jälkeen asiakas voi vaihtaa taas uuteen mieleiseensä Škoda-malliin.

Halvimmillaan auton voi saada alle 300 eurolla kuussa. Yhtiö on laskenut sivuillaan hintoja 48 kuukauden sopimuskaudelle, joilla voi ajaa 40 000 kilometriä. Esimerkiksi Škoda Citigo 1,0 60 Ambitionin 5-ovisena saa 264 eurolla kuussa.

Kalliimmasta päästä Škoda Kodiaq 1,4 TSI ACT Ambitionin saa 467 eurolla kuussa.

Viime vuoden lopulla esimerkiksi VV-Auto Group Oy ja ALD Automotive kertoivat solmineensa yhteistyösopimuksen henkilöasiakkaiden yksityisleasing-palvelun tuottamisesta tämän vuoden aikana.

Lue Tekniikan Maailman vertailu viime vuodelta eri tavoista rahoittaa auton osto!