TMnet on uudistunut. Teknisen toteutuksen ja muokatun ulkoasun lisäksi sivustolle avattiin kokonaan uusia palveluja. Niitä on tarjolla kaikille, Tekniikan Maailman kestotilaajia unohtamatta.

Uudesta TMnetistä haluttiin ensimmäisen version tapaan tehdä mahdollisimman selkeä sivusto, josta on helppo hakea tietoa esimerkiksi uusista autoista ja lehdessä käsitellyistä aiheista.

Aiemmin TMnetiin rekisteröityneet kestotilaajat voivat tutustua uusiin palveluihin vasta rekisteröidyttyään uuteen TMnetiin. Vanhat TMnetiin luodut käyttäjätunnukset ja salasanat eivät enää ole voimassa, sillä käytössä on uusi asiakasrekisterijärjestelmä.

REKISTERÖIDY PALVELUUN

Rekisteröintiin tarvitaan henkilökohtainen asiakasnumero, jonka löytää joko lehden takakannen osoitelipukkeesta tai laskusta. Mikäli Tekniikan Maailman kestotilaaja on tilannut jonkin muun Yhtyneiden Kuvalehtien lehden ja rekisteröitynyt tuon lehden internet-palveluun, hän voi käyttää TMnetissä samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa ilman erillistä rekisteröitymistä.

Ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä TMnetin palautesivun kautta. Sieltä valitaan aiheeksi ”TMnet ongelmatilanne”. Viesti ohjautuu suoraan tilaajapalveluumme, jonne voi ottaa myös yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 156665. Tilaajapalvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–17 ja perjantaisin 8–16.

Palautteeseen kannattaa liittää omat osoite-, sähköposti- ja muut yhteystiedot, jotta asian käsittely sujuisi mahdollisimman joustavasti.

Myös muiden kuin kestotilaajien kannattaa rekisteröityä palveluun. Näin he saavat käyttöönsä nimimerkin, jota tarvitaan keskustelupalstalla. Palstaa voi edelleen lukea kuka hyvänsä, mutta uusien viestien kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Käytäntöön on päädytty, kun monet keskustelupalstalle säännöllisesti kirjoittavat ovat ilmaisseet huolensa lisääntyneestä häiriköinnistä. Toivomme, että nimimerkin rekisteröinnin myötä TMnetin keskustelupalstasta tulee asiallinen ja kiinnostava foorumi, jossa vaihdetaan vilkkaasti ajatuksia kaikesta tekniikkaan liittyvästä.

KATTAVA ARKISTO

Sisällysluetteloarkistomme ulottuu nyt vuoteen 1953, eli aina ensimmäiseen ilmestyneeseen Tekniikan Maailman numeroon asti. Kiinnostavia aiheita voi etsiä sanahaulla tai vanhojen numeroiden sisällysluetteloista. Maksullisia artikkelikopioita voi tilata joko suoraan TMnetin kautta tai Tekniikan Maailman testi- ja lukijapalvelusta (puh. (09) 1566 6310 tai mervi.vare@kuvalehdet.fi). Myös vanhoja irtonumeroita on saatavana rajoitetusti testi- ja lukijapalvelun kautta.

Laajasta arkistosta saat kaikki lehdessä julkaistut koeajot, vertailut, testit ja pikakokeet näköiskopioina vuoden 1998 alusta alkaen. Tämä pdf-arkisto samoin kuin autosanasto ovat vain kestotilaajien käytettävissä.

TMnetin autohinnastoon on hintatietojen lisäksi koottu kaikkien Suomessa myytävien uusien autojen tekniset tiedot. Myös hinnaston hakua on laajennettu.

Uutta on myös digikuvien kehityspalvelu, joka on tarjolla kaikille. Kuvakulman kautta digikameralla otetuista valokuvista voi tilata paperiversiot suoraan omalta tietokoneeltaan. Kuvat putoavat postiluukusta parin päivän toimitusajalla.

UUSIA KESTOETUJA

Kestotilaajien puolelle on koottu salaa kuvattuja videoita ja valokuvia tulevista automalleista. Videoita on kuvattu ympäri maailmaa testiradoilla ja liikenteen seassa. Materiaalin toimittaa saksalainen Automedia ja videot julkaistaan TMnetissä yksinoikeudella Suomessa. Julkaisemme samassa yhteydessä myös kunkin auton tärkeimmät tekniset tiedot.

Autovideot ovat wmv-muodossa, ja tarjolla on sekä nopeille internet-yhteyksille että modeemille tarkoitetut versiot.

Uutta ovat myös autotietotaulukot. Näitä Suomessa myytävien autojen täydelliset tekniset tiedot sisältäviä taulukoita on julkaistu lehdessämme 1980-luvulta alkaen. TMnetiin taulukot on koottu pdf-muodossa.

BookPlus on kestotilaajille räätälöity internet-kirjakauppa, jonka valikoima on järjestelty erityisesti Tekniikan Maailman lukijoita silmällä pitäen. BookPlussan kirjatarjonta kattaa tekniikan lisäksi monet muutkin aihealueet.