Maailmassa on paljon automalleja, joiden muotoilua ei ole pidetty onnistuneena. Lisäksi erilaiset koripajat ja omatoimiset virittäjät ovat rakentaneet luomuksia, jotka ovat olleet edustavia vain suunnittelijan itsensä mielestä. Mutta kaikki tähän saakka näkemämme löysivät nyt voittajan. Tosin ulkonäköhän on aina makuasia.

Tämän auton kuvat löysivät tiensä Redditiin, joka puolestaan löysi FB:ssä myynnissä olevan auton. Tekijän innoituksen lähteensä on ollut joko krokotiili, avaruusaiheinen elokuva tai sitten molemmat. Tai ehkä hän on halunnut nähdä, miltä suuren matelijan ja raketin risteytys voisi näyttää.

Oli ajatus mikä tahansa, Kampalassa, Ugandassa toimiva koripaja on nähnyt paljon vaivaa ja käyttänyt (liian) paljon lasikuitua muuttaakseen Toyota Celican tämän näköiseksi. Suurimmassa osassa maailmaa teosta ei varmasti hyväksyttäisi liikenteeseen. Esimerkiksi ”etupuskuri” pidentää autoa huomattavasti, eivätkä sen kolme piikkiä ole kovin jalankulkijaystävällisiä.

Tämä auto todistaa olemassaolollaan, että ulkonäkö on todella makuasia. Jonkun mielestä tämä luomus on kiehtovan näköinen. Eihän muuten olisi perusteltavissa, että joku on käyttänyt paljon aikaa ja rahaa auton muutostöihin.