Viikonloppuna oli vaikea olla huomaamatta, että Iso-Britannian prinssi Harry sai omakseen yhdysvaltalaisen näyttelijätär Meghan Marklen. Häitä seuranneet pääsivät ihailemaan melkoista autoloistoa, kun vieraat saapuivat kappeliin Rolls-Royceillaan tai morsian tuotiin paikalle vähän vanhemmalla saman merkin taideteoksella.

Jaguar E-Type oli kuitenkin se auto, jolla vastikään vihitty aviopari lähti linnasta vastaanotolle. Tuon Jaguarin muodot ovat niin kauniit, että Enzo Ferrari tokaisi aikoinaan sen olevan maailman kaunein auto. Aika paljon sanottu herralta, jonka omalta tehtaalta on tullut upeita luomuksia yksi toisensa jälkeen.

Tuoreen avioparin E-Type oli ainutlaatuinen. Jaguar muutti vuoden 1968 Roadsterin viime vuonna sähköautoksi. Siinä on 165 kilowatin tehoinen sähkömoottori, joka saa virtaa 40 kWh litiumioniakuilta.

Hämmästyttävää autossa on se, että ohjauspyörä on vasemmalla. Ensi alkuun pitikin hieraista silmiä avioparin lähtiessä, että onko sulhanen pistänyt heti vaimon ajamaan. Ohjauspyörän paikka lauantaisella ajelulla vahvistaa sen, että Jaguar Land Rover Classic teki ainoastaan yhden vaaleansinisen Concept Zeron.