Vuonna 1987 ensi-iltansa saanut Iso-Arskan eli Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä elokuva Predator – Saalistaja on poikinut ilmestymisensä jälkeen lukuisia jatko-osia, videopelejä ja oheistuotteita.

Perinteisiin moottoripyöräilykypäröihin kyllästyneen venäläisen NLO-Moton kehittämä ja patentoima kypärä on myös kunnianosoitus kasariklassikon suuntaan.

”The Predator -kypärä ei ole ainutlaatuinen vain ulkonäöltään. Se edustaa myös erinomaista laatua. Se on yksilöllisin ja kestävin moottoripyöräkypärä, jonka olemme koskaan valmistaneet”, kypärän tuotekuvauksessa kerrotaan.

Käsityöllä valmistetun kypärän kerrotaan täyttävän kansainväliset turvallisuusstandardit. Se on tieliikennelaillinen ainakin Yhdysvalloissa ja Euroopassa (DOT ja ECE22.05R -sertifikaatit).

Kypärä on yhteensopiva bluetooth-headsetin ja action-kameroiden kanssa. Sen alle mahtuvat myös silmälasit. Ominaisuuksiksi luetellaan myös ledivalot sekä ”kestävät dreadlockit” (eli nuo predatorien sivurastat).

NLO-Moto toimittaa Predator-kypäriä kaikkialle maailmaan – myös Suomeen. Päheyden hinta alkaa 580 eurosta ja nousee valittujen kustomointioptioiden perusteella.

Lisätiedot yrityksen kotisivuilta.

”Jos kukaan ei halua ottaa kuvaa kanssasi seitsemän päivän kuluessa toimituksesta, saat rahasi takaisin”, yhtiö lupaa. (Kuva: NLO-Moto)