Vuoden kääntyessä jälkimmäiselle puoliskolleen, useat maahantuojat ovat nostaneet hintojaan.

Vuosimallinvaihdoksen yhteydessä Audi on nostanut suurimpien ja urheilullisimpien malliensa hintoja. Audi TT RS:n hinnat ovat kohonneet vajaalla 300 eurolla ja alkavat nyt 99 944 eurosta. Audi R8:n kohdalla korotus on rajumpi sillä halvin 224 851 euron hintainen versio on nyt liki kaksitonnia aiempaa kalliimpi.

Audi Q7:n hinnat lähtevät nyt 86 512 eurosta (+ 690 €) ja W12-moottorinen versio on jätetty pois hinnastosta. Audi A7:n ja A8:n eri mallien hinnan korotukset ovat reilun puolen prosentin luokkaa.

Seatin koko mallisto Ibizasta Alhambraan on saanut heinäkuun alusta uudet hinnat, jotka ovat noin prosentin aiempaa korkeammat. Toisin sanoen korotukset vaihtelevat noin 150 eurosta 500 euroon.

Ford on nostanut vielä nykyisen Mondeon hintoja, vaikka uusi sukupolvi kurkkii jo kulman takaa. Detroitissa esitellyn Ford Fusionin samannäköinen eurooppalaisserkku esitellään syyskuussa Pariisin autonäyttelyssä. Nyky-Mondeon hinnat alkavat nyt 28 409 eurosta, mikä on 418 euroa enemmän kuin aiempi pyynti.