Armeijassa esineet saavat linjansa käytön mukaan ja ajoneuvot tehdään toimiviksi, ei kauniiksi. Historiasta Hummerin esi-isä, Yhdysvaltojen armeijan käyttöön valmistettu Humvee on erinomainen esimerkki tästä filosofiasta.

Nyt sarja saa jatkoa Partisan Onesta, joka on saksalaisen startup-yhtiön ensimmäinen ajoneuvo. Yksinkertaistetun auton tähtäimessä ovat kaikki maailman armeijat.

Kuten kuvista näkyy, tuon yksinkertaisemmaksi ja selkeämmäksi ei auton muotoilua voi enää tehdä. Kaksi laatikkoa, pelkkiä suoria kulmia ja se on siinä. Suunnittelussa on lähdetty siitä, että auton on helppo purkaa ja koota ja se voidaan lähettää osina määränpäähän. Yhteen tavalliseen konttiin mahtuu viisi Partisania.

Perusrungossa ja korissa on kiinnityspisteet myös panssaroinnissa. Valmistajan näkemyksen mukaan One on helposti muunneltavissa erilaisiksi versioiksi. Akseliväliä voi muuttaa ja autoon voi rakentaa kolmannen tai jopa neljännen akselin.

Partisan Onen tekniikka on vielä päättämättä, mutta yksinkertaisen rakenteen ansiosta autoa on helppo huoltaa ja päivittää uudemmalla tekniikalla. Perusauto pysyy kuitenkin käytössä pitkään.

Partisan Motorsin on käynnistänyt venäläissaksalainen insinööri, tohtori Juri Postnikov, jonka suunnitelmissa on antaa jokaiselle myydylle autolle sadan vuoden takuu. Takuun toteutuminen tietenkin edellyttää, että yhtiö on vielä toiminnassa vuosisadan kuluttua.