Geneven autonäyttelyn helmiä automuotoilijoiden osastoilla on Cambiano, jonka muodoissa on Pininfarinan mukaan lainaa vuoden 1957 Lancia Floridasta.

Autonvalmistajien uutuuksien lisäksi Geneven keväisessä autonäyttelyssä on vuosittain maailman johtavien automuotoilijoiden ilotulitus. Pininfarinan osastolla on Cambiano, jonka kuvat italialainen Quattroruote-lehti vuosi ensimmäisenä julkisuuteen. Cambiano on kaunislinjainen retromainen auto, joka näyttää toiselta puolelta kaksioviselta coupelta ja toiselta puolelta sedanilta.

Ulkonäön hämmästyttävä ero johtuu siitä, että kuljettajan puolella on vain yksi leveä ovi, kun taas matkustajan puolella etuoven takana ei ole välipilaria vaan takaa saranoitu ovi. Kauniit, rauhalliset muodot vievät ajatukset yli puolen vuosisadan taakse sillä viisimetriseen autoon on otettu piirteitä vuosimallin 1957 Lancia Florida II:sta.

Sisällä hyvin minimalistisesti verhoillussa ja muotoillussa matkustamossa on paikat neljälle. Erityispiirteitä autossa ovat lasikatto ja puulattiat.

Cambiano on pistokehybridi, joka kulkee neljän 60 kW:n tehoisen sähkömoottorin voimalla. Eteen sijoitettu turbodiesel toimii generaattorina ladaten akkuja. Yksi lataus riittää valmistajan mukaan 200 kilometrin ajoon ja auton suorituskyky on kiitettävä. Huippunopeudeksi luvataan 275 km/h ja nollasta sataan voi kiihdyttää 4,2 sekunnissa.