Pioneer DEH-80PRS

Pioneer DEH-80PRS sisältää cd-soittimen sekä kaikki tarpeelliset liitännät tämän päivän digitaalisille ohjelmalähteille. Äänen säätöön on laadukkaat digitaaliset korjaimet.

Laitteen takana on kaksi usb-liitintä, joihin voi kytkeä esimerkiksi iPhone-puhelimen, musiikkisoittimen tai muistitikun. Langaton bluetooth-siirto onnistuu viimeisimmällä A2DP-tekniikalla. Etulevystä löytää linjatulon sekä lukijan sd-muistikortille.

Pioneer DEH-80PRS on valmistettu huippuluokan komponenteista, kuten Burr-Brownin 24-bittiset D/A-muuntimet ja 28-bittinen signaalinkäsittely (dsp), joka mahdollistaa muun muassa automaattisen taajuuskorjauksen sekä aikavirhekorjauksen.

Sointitasapainoa säädetään 16 alueen taajuuskorjaimella. Vasemmalle ja oikealle kanavalle saa omat taajuusasetukset ja viivekorjaukset. Ääni otetaan ulos kolmesta viiden voltin linjalähdöstä.

Yhtä aikaa DEH-80PRS-soittimen kanssa esiteltiin myös erittäin pieni vahvistin Pioneer PRS-D800. Se on valmistajan mukaan rakennettu samalla idealla kuin DEH-80PRS, eli parasta ääntä parhaista osista.

Vaikka vahvistin on kooltaan pieni, 220 x 105 x 60 mm, sen luvataan tuottavan jopa 2 x 125 wattia neljään ohmiin tai siltakytkettynä 1 x 300 wattia neljään ohmiin.

Ensimmäinen erä DEH-80PRS-soittimia ja PRS-D800-vahvistimia saapuu Suomeen huhtikuun alussa. Kumpikin laite maksaa alle 400 euroa, joten koko paketin saa omakseen alle 800 eurolla.

Lisätietoja löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Pioneer DEH-80PRS takaa

Pioneer PRS-D800