Vaikka Lamborghini Urus on 2 200 kilon painoisena paljon kevyempi kuin moni toinen katumaasturi, on se silti melkoinen möykky. Painoa on esimerkiksi 360 kiloa enemmän kuin valmistajan Aventador-urheiluautossa.

Moottorissa on tehoa 472 kilowattia, jotka on siirrettävä tiehen. Lisäksi auton pitää olla mukava ja loistava ajettava niin maastossa ryömittäessä kuin 300 km/h huippunopeudessa. Kaikki nuo numerot ja vaatimukset asettavat auton renkaille melkoiset vaatimukset.

Italialaisena autonvalmistajana Lamborghini kääntyi haasteensa kanssa hovitoimittaja Pirellin puoleen. Tämä ei tyytynyt kehittämään yhtä tai kahta sarjaa erilaisia renkaita, vaan Urukseen on saatavissa kuusi erilaista rengastyyppiä. Valittavana ovat P Zerot, P Zero Corsat sekä neljä eri versiota Scorpion-renkaasta.

Alkuperäisrenkaana on parhaiten kaikkeen käyttöön sopiva P Zero. Mikäli omistaja haluaa ottaa Uruksestaan kaiken irti radalla, kannattaa alle vaihtaa P Zero Corsat. Corsa on italiaa ja tarkoittaa rataa.

Scorpion-renkaiden eri versiot sopivat ympärivuotiseen ajoon, talveen ja maastoajoon. Valikoima on komea ja arvioidaan, että monet Uruksen ostajat tilaavat autoon saman tien pari rengaskertaa.