Porsche juhlii vuonna 1963 esitellyn 911-mallin 50-vuotista taivalta erikoismallilla, joka näytetään yleisölle syyskuussa.

Moni asia on muuttunut puolessa vuosisadassa, mutta Porsche 911 on periaatteessa ennallaan. Auton silhuetti ja rakenne jatkavat Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa 1963 esiteltyä linjaa. Tänä vuonna samaan aikaan ja samassa paikassa esitellään Porsche Carrera S 50 Years Edition, jonka myynti alkaa ainakin virallisesti vasta silloin. Autoja valmistetaan rajoitettu 1 963 kappaleen sarja.

Perustana on takavetoinen Carrera S, jonka 3,8-litrainen bokserikuutonen kehittää 294 kW. Kori on kuitenkin sama takaa 44 mm leveämpi kuin Carrera 4 -malleissa. Saatavana on vain kaksi erikoismallia varten tehtyä metalliharmaan sävyä. Merkkien lisäksi korissa on erikoismallista kertovia yksityiskohtia ja alla ovat Fuchs-malliset 20-tuumaiset vanteet.

Ohjaamossa mittarien väritys on lainattu alkuperäisestä mallista ja siitä on kotoisin myös istuinverhoilun tyyli. Tietenkin myös kojelaudassa ja istuimissa on 50-vuotismerkit. Varustus on mainio, sillä erikoismallissa on urheilullinen pakoputkisto, erityisesti tähän malliin säädetty aktiivinen alusta, tasauspyörästön lukko, värillinen kosketusnäyttö navigaattorille ja kaksoisksenonit.