Range Roverin uudistuneet mallit ovat saaneet ennakkohinnat, jotta asiakkaat voivat alkaa tilaamaan niitä.

Uudistus tarkoittaa yleensä hinnan kohoamista, eikä Range Rover tee siitä poikkeusta. Korotukset alkavat maltillisesta 600 eurosta, ja suurimmillaan mallisarjan tähden V8 Supercharged SVA SVAutobiographyn hinta on noussut 22 604 eurolla ja on nyt 402 485 euroa. Noussut hinta on tuonut mukanaan lisää varusteita, ja moottorin teho on kasvanut kymmenellä kilowatilla.

Tähän saakka hinnat alkaen -malli on ollut Range Rover TDV6 HSE-varustein ja se on maksanut 145 448 euroa. Samalla moottorilla ja paremmalla Vogue-varustuksella hinta on ollut 160 596 euroa. Vielä pykälän paremmalla Autobiography-varustuksella auton on saanut 181 659 eurolla.

Pitkä esipuhe sen takia, että nyt halvin malli on P400e Vogue, joka maksaa 136 968 euroa ja Autobiography-varusteilla hinta on 153 622 euroa. Edelleen puhutaan hurjista rahamääristä, mutta tavallaan hinnat ovat pudonneet reilusti yli 20 000 eurolla.

Voguen vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa monipuolinen maastoajojärjestelmä, sähkötoiminen takaluukku, Matrix LED-ajovalot, ohjauspyörän lämmitys, älyavain, surround-kamera ja Meridianin 825 wattinen äänentoisto.

Autobiography tuo tullessaan avattavan panoraamalasikaton, automaattisen nelialeuilmastoinnin, muokattavan tunnelmavalaistuksen, etu- ja takaistuinten lämmityksen, tuuletuksen ja etuistuinten hierontatoiminnon ja 21-tuumaiset pyörät.

Vielä tämän jälkeenkin Range Roverin voi varustella persoonallisesti, sillä pitkällä lisävarustelistalla on paljon tavaraa ja erilaisia paketteja. Muun muassa tupakoitsijan paketti, perävaunun peruutusavustin tai kahluusyvyyden tunnistus on tilattava lisähintaan kalleimpaankin versioon.