Land Roverin uutuuksiin maaliskuussa Geneven autonäyttelyssä kuuluu Range Rover SV Coupé. Valmistaja nimeää uuden mallin maailman ensimmäiseksi ylelliseksi katumaasturicoupéksi.

Auton rakentaa Jaguar Land Roverin Special Vehicle Operation, ja siinä on valmistajan mukaan sekä houkutteleva muotoilu että erittäin ylellinen sisustus.

Autosta ei anneta ensimmäisen tiiserikuvan yhteydessä yhtään teknisiä tietoja, mutta Range Rover SV Coupé on nähty testeissä. Salakuvien perusteella korin päälinjat ovat hyvin tutut Range Roverista, mutta auto on paljon tavallista lyhyempi ja kattolinja laskee taaksepäin ”coupémaisesti”.

Sisustukseen voimme ottaa kantaa, ja se vaikuttaa korkeatasoiselta. Verhoiluun on käytetty tavallista parempaa nahkaa, ja puuta on ohjaamossa runsaasti. Keskikonsoli jatkuu erillisten takaistuimien välissä aivan taakse asti.

Land Roverin mukaan SV Coupé on kunnianosoitus alkuperäiselle Range Roverille, joka esiteltiin siis vuonna 1970 eli kohta viisikymmentä vuotta sitten. Range Rover SV Coupén tuotantomäärä rajoitetaan 999 kappaleeseen ja sitä myydään kaikkialla maailmassa.