Renault on tehnyt kahden hengen Twizy-sähköautostaan yksipaikkaisen pakettiauton todella pienille ja kevyille kuljetuksille.

Suomessa tuntematon Renaultin Twizy on luokiteltavissa joko mopoautoksi tai oikeaksi autoksi sähkömoottorin tehon mukaan. Nyt Renault on keksinyt sille uuden käyttötarkoituksen muuttamalla Twizyn pakettiautoksi. Takana matkustavan istuin on poistettu ja hänen paikallaan on 180 litran tavaratila, johon voi lastata enintään 75 kiloa kuljetettavaa.

Renault Tech on kehittänyt Twizy Cargon vesitiiviin tavaratilan yhdessä Renault Sport Technologiesin kanssa. Tavarat lastataan takaa 90 asteen kulmaan avautuvan lukittavan oven kautta. Etuistuin on edelleen säädettävä ja tavaratilan lukitus toimii virta-avaimella.

Myynnissä on kaksi mallia, Twizy Cargo 45, jonka mallinimi kertoo huippunopeuden. Sen 4 kW:n tehoinen moottori ja akut antavat 120 kilometrin toimintamatkan. Tehokkaampi Twizy Cargo (13 kW) saavuttaa 80 km/h huippunopeuden ja toimintamatkaksi luvataan sata kilometriä. Ranskassa Twizy Cargo 45 maksaa 6 750 euroa ja Twizy Cargo on 600 euroa kalliimpi.