Neljä vuotta sitten Kaliforniassa perustettiin Rezvani Automotive Designs suunnittelemaan ja valmistamaan korkealuokkaisia superurheiluautoja. Nimensä yhtiölle antanut Ferris Rezvani huomasi nopeasti, että tällä hetkellä hurjat maasturit ovat urheiluautoja muodikkaampia.

Niinpä lokakuussa 2017 Rezvani esitteli Tankin. Siinä on moottorina 6,4-litrainen V8, joka kehittää 367 kilowattia. Säästeliäille on tarjolla myös 3,6-litraisella V6-moottorilla varustettu versio.

Ruokahalu kasvaa syödessä, minkä takia Rezvanin uusin malli on Tank X. Siinä on FCA:n Hellcat-moottori eli tuo 6,4-litrainen V8 mekaanisesti ahdettuna. Kilowatteja on käytettävissä 520 ja vääntömomenttia 881 Nm. Suorituskykyä on siis riittävästi niin maantielle kuin vaikeaan maastoon.

Muotoilu on ennallaan tavalliseen Tankiin verrattuna, mutta Tank X:ssä on vakiona Off-Road Extreme -paketti. Maavaraa on 15 senttiä perusmallia enemmän ja akseleilla on lukot. Alustassa on Foxin tehokkaat iskunvaimentimet ja myös jarrut ovat suuremmat, minkä lisäksi kokonaisuuden viimeistelevät 37-tuumaiset renkaat. Vakiovarusteisiin kuuluu myös lämpökamera.

Rezvani Tank X:n hinnat alkavat Yhdysvalloissa 259 000 dollarista eli 235 000 eurosta, mikä on aika paljon muunnellusta Jeep Wrangler Unlimitedistä.