Honda on tehnyt Iso-Britanniassa ruohonleikkurin jolla nurmi lakoaa, mutta jolla voi myös porhaltaa radalla yli 200 km/h nopeudella.

Ensin ruohonleikkuria työnnettiin ja se toimi täysin lihasvoimin. Sitten saatiin moottori, mutta vekotinta piti edelleen työntää. Varsinkin laajojen nurmikenttien hoidossa ajettava ruohonleikkuri on ylivoimainen. Honda on kehittänyt Mean Mowerin, joka sopii moneen käyttöön.

Ruohonleikkurin perustana on tavallinen HF2620 Lawn Tractor, mutta sitä on kehitetty edelleen. Nyt laite kiihtyy nollasta sataan neljässä sekunnissa eli rinta rinnan Porsche 911 Carreran kanssa ja huippunopeudeksi luvataan melkein 210 km/h. Arvot ovat testattuja, kuten laitteen järkyttävä 130 db:n melukin.

Honda UK pyysi apua Team Dynamicsilta, joka rakentaa yhtiölle rata-autot BTCC-sarjaan (British Touring Car Championship). Tiimi lähti innolla työhön ja tuloksena on maailman nopein ruohonleikkuri. Lähtökohta purettiin täysin ja siihen tehtiin uusi runko. Moottoriksi vaihdettiin Honda VTR Firestormin 1,0-litrainen, joka kehittää 80 kW. Jousitus ja pyörät lainattiin mönkijästä ja bensatankki piilotettiin ruohosäiliöön yhdessä öljynjäähdyttimen kanssa.

Ulkonäöltään Hondan Mean Mower on hyvin lähellä alkuperäistä, ellei ala ihmetellä Cobran istuinta, Scorpionin pakoputkea ja Morris Minorista lainattua ohjausta. Mean Mowerissa on kaksi sähkömoottoria, joilla ruohonleikkuu onnistuu 24 km/h nopeudella eli kaksi kertaa alkuperäistä nopeammin.