Kärcher FC 5 lattiapesuri tekee lattian pesusta helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan. Se pesee ja kuivaa siististi samalla ajolla, ja soveltuu niin laatta-, laminaatti- kuin parkettilattioillekin.

”Olemme joskus kokeilleet siivouspäivää, mutta lapsiperheen arjessa se ei ole löytänyt paikkaansa. Meillä siivotaan jossain vaiheessa viikonloppua, sillä työpäivien jälkeen se tuntuisi vihonviimeiseltä hommalta.

MINUN JA MIEHENI Eliaksen työnjako siivouksessa on ollut aina selvä: minä en juuri imuroi tai pese lattioita – se on hänen tonttiaan. Minä taas pesen pyykit, kylppärin ja vessan. Keittiön hoidamme yhdessä. Yritämme olla tehokkaita, jotta pääsemme nopeasti lasten kanssa ulkoilemaan ja harrastuksiin.

NYT KUN SAIMME lahjaksi lattiapesurin, siivousaika on onneksi lyhentynyt. Veden kanssa ei tarvitse lotrata eikä moppia huuhdella tiuhaan. Lattia on hetkessä kuiva. Pesurin ansiosta säästyy myös lihasenergiaa: yhtä hyvän lopputuloksen saamiseksi moppia saisi heiluttaa aika kauan.

PESURIN MIKROKUITUTELAT PYÖRIVÄT 500 kierrosta minuutissa ja samalla putsaavat itse itseään. Likavesi menee omaan säiliöönsä, joten likaa ei siirry paikasta toiseen. Hygieenistä!

PYYKINPESUSSA OLEN KÄYTTÄNYT ekotuotteita jo pitkään. Lattiapesurin mukana ekologisuus tuli meillä siivoukseenkin: Kärcherin pesuaineet ovat ekosertifioituja. Sen vuoksi ne sopivat hyvin lapsi- ja allergiaperheisiin.”

Marianne, Kärcherin lattiapesurin uusi omistaja

Lisätietoja osoitteessa kaercher.com

Osallistu arvontaan!

Kerro meille, miten teillä siivoustyöt jaetaan, vai jaetaanko. Vastaa kyselyyn ja voita Kärcher FC 5 -lattiapesuri omaksi (arvo 259 €)! Arvomme lattiapesurin  kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Kampanja on voimassa 18.10 – 11.11.2018. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.