Workhorse esitteli vuoden alkupuolella sähkömoottorisen mallin W-15 Yhdysvaltojen valtaville avolavamarkkinoille. Nyt yhtiö kertoo tuovansa myyntiin myös lähijakeluun tarkoitetun sähkömoottorisen umpipakettiauton, jonka nimi on N-Gen. Komposiittikorinen auto on kokoonsa nähden erittäin kevyt.

N-Genin tarkkoja mittoja ei ole vielä kerrottu, mutta lattia on matalalla, sillä lastauskorkeus on 48 senttiä ja katto on 267 sentin korkeudessa. Käytännössä se tarkoittaa, että kuormatila on todella suuri. Tavaraa voi lastata mukaan 19,8-28,3 kuutiometriä sen mukaan, minkä pituisen korin ostaja valitsee.

Pakettiautot eivät sinällään ole kovin kiinnostavia, mutta N-Gen voidaan varustaa lisävarusteena HorseFlylla. Se on miehittämätön ilmakulkuneuvo eli lyhyesti sanoen drooni, jolla paketit toimitetaan tilaajalle. Workhorsen mukaan 8-moottorinen drooni lähtee auton katolta ja vie paketin lähialueille, jotka ovat kuljettajan näköpiirissä. Drooni täyttää FAA:n säännöt ja voi kuljettaa enintään 4,5 kilon paketteja.

Auton tekniikasta tiedetään varsin vähän, mutta toimintamatkaksi Workhorse ilmoittaa sata mailia eli 161 kilometriä. Autoon saa myös lisävarusteena bensiinimoottorin lisäämään toimintamatkaa 120 kilometrillä. Saatavilla on myös nelivetoinen malli. Workhorse N-Genin kääntöympyrä on luokkansa pienin eli käytännössä 7,9 metriä.