Geneven autonäyttelyssä vuonna 2009 esitelty kompakti crossover on ollut menestys monipuolisuutensa ja hintansa vuoksi. Liikenteessä selkeästi erottuvan auton ulkonäköön on luvassa melko dramaattinen muutos: Yetin seuraaja muistuttaa ennemminkin kompaktia versiota uudesta Kodiaqista.

MQB-perusrakenteelle perustuvan auton saa ainakin bensa- ja dieselkäyttöisillä voimalinjoilla. Moottorimallisto huipentunee 2,0-litraiseen turboversioon.

Škodan kerrotaan ostaneen Karoq-tavaramerkin itselleen maaliskuussa. Karoq kieltämättä kuulostaa Yetiä enemmän saman perheen jäseniltä Kodiaqin kanssa.

Yetin seuraajan mallinimeksi on arvuuteltu kuitenkin myös Yeti 2:ta tai New Yetiä. Škoda ei ole toistaiseksi vahvistanut, mitä nimeä se tulee autosta käyttämään.

Motor 1 -sivusto kuitenkin huomauttaa, että tšekkiläisvalmistajan suunnitelmiin kuuluu kahden uuden crossover-mallin tuominen markkinoille vuoden 2019 aikana.

Toinen uusista malleista on todennäköisesti Kodiaq Coupe. Mikäli Yetin seuraajan nimi noudattaa perinteisempää kaavaa, kantaa toinen näistä vuonna 2019 esiteltävistä autoista sitten mallimerkintää Karoq.

Yetin ensiesittelyn ajankohdasta ei ole vielä tietoa.