Samsung ja LG saattavat tuoda jostain syystä myyntiin taittuvia puhelimia

Visio taittuvasta kännykästä on elänyt konseptivideoissa ja -kuvissa jo vuosikausia, mutta massamarkkinoille asti tällaiset laitteet eivät ole vielä tulleet.

Tähän saattaa tulla muutos tänä vuonna. Korea Herald -lehti kertoo, että sekä Samsung että LG suunnittelevat tuovansa markkinoille tänä vuonna taittuvia puhelimia.

Samsung on kehittänyt elokuusta lähtien puhelinta, jonka voi taittaa 7-tuumaiseksi tabletiksi. Yhtiö tuonee niitä markkinoille 100 000 kappaletta kolmannella vuosineljänneksellä.

On kuitenkin epäselvää lehden mukaan, tuoko yhtiö laitteet varmasti markkinoille, koska niiden markkinoinnin ja kannattavuuden ympärillä pyörii paljon kysymysmerkkejä. (Osin kyse voi olla myös siitä, että suuri yleisö ei ole erityisesti vaatinut saada käyttöönsä taittuvia puhelimia.)

Myös LG aikoo tuoda myyntiin 100 00 taittuvaa puhelinta loppuvuonna. Yhtiö on kehittänyt omaa taittuvaa puhelinteknologiaa 2-3 vuotta lehti kertoo. On kuitenkin mahdollista, että LG tyytyy toimittamaan komponentteja asiakkailleen, kuten HTC:lle ja Applelle.

Ensimmäisiä taittuvia tuotteita odotellessa voi ihailla oheista Samsungin konseptivideota  vuodelta 2013 ja miettiä, miten taittuva laite sopisi omaan elämään.

Avainsanat Samsung LG

Keskustelu

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti
×

Kirjauduit palveluun rekisteröityneenä käyttäjänä. Voit osallistua keskusteluihin ja lukea palvelun maksuttoman sisällön. Tilaamalla saat käyttöösi koko digipalvelun.

HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva Tekniikan Maailman tilaus, niin kirjaudu asiakasnumerolla ja sähköpostiosoitteella. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja päivitämme asiakastietosi.

Voit myös tilata palvelun käyttöösi tästä.