Myös korealainen Samsung otti LG:n laillla varaslähdön Mobile World Congress -messuille ja esitteli uuden mallistonsa jo sunnuntai-iltana.

Uudesta Galaxy S7:stä julkistettiin kaksi erilaista versiota; perinteinen 5,1 näytöllä varustettu S7 sekä hieman isompi ja kurvikkaammin muotoiltu, 5,5 tuuman S7 edge. Valmistajan mukaan puhelimien pitäisi nyt myös kestää tavallista vetisempiä ja pölyisempiä olosuhteita.

Uutta molemmissa S7-malleissa on myös Always-On Display -toiminto, mikä merkitsee, että kello ja kalenteri voidaan näyttää ruudulla, ilman että laitteen koko näyttö kytketään päälle.

Edeltävään Galaxy S6 –malliin nähden kameraominaisuuksiakin on parannettu. Vaikka pääkameran kamerakennon tarkkuus yltää molemmissa ainoastaan 12 megapikseliin, suuremmat kuvakennon pikselit, valovoimaisemmat objektiivit sekä optiset kuvanvakaimet takaavat paremman kuvanlaadun hämärässä kuvatessa.

MWC-tapahumassa esiteltiin myös täysin uusi tuote: Samsung Gear 360. Kyseessä on kamera, joka pystyy 360 asteen still- ja videokuvaukseen. Gear 360 …

Tilaa ja lue tämä artikkeli

sekä vaikka kaikki TM:t vuodesta 1953 alkaen.

Tilaa Kirjaudu