Keskiviikkona ilmestyi uusin Tekniikan Maailma. Valitettavasti tilaajistamme osa ei silloin lehteä saanut. Osalta se puuttuu yhä.

Me teimme lehden ajoissa valmiiksi, ja painokin hoiti työnsä moitteetta. Viivästykset johtuvat Postista, jolla on ollut vaikeuksia organisoida jakeluaan joillain alueilla.

Lukijalle on yhdentekevää, kenen syy. Se on tärkeää, että lehti tulee ajallaan.

Tilaaja on tehnyt sopimuksensa Tekniikan Maailman kanssa. Siksi on Tekniikan Maailman vastuulla, että lehti tulee ajoissa.

Me teemme yhteistyötä Postin kanssa, jotta tilanne saataisiin korjattua.

Tilaajillamme on pääsy digitaaliseen Tekniikan Maailmaan. Verkkopalvelustamme löytyvät kaikki lehdet koko Tekniikan Maailman historian ajalta, tietysti myös se uusin.

Digitaalisessa Tekniikan Maailmassa on toki paljon muutakin. Kesällä TM alkoi ilmestyä verkossa joka viikko. Sisällön määrä ei sentään tuplaannu, mutta verkossa on tarjolla aika lailla enemmän kuin paperilla.

Jotta tilaajamme pääsee lukemaan digilehteämme, hänen täytyy perustaa itselleen Otavamedia-tili. Ohjeet löytyvät täältä. (Saat ohjeen isommaksi klikkaamalla sitä.)

Tiliä luodessa kannattaa olla tarkkana osoitetietojen suhteen. Niiden täytyy olla prikulleen samat kuin tilausosoite. Jos niihin lipsahtaa kirjoitusvirhe, rekisteröityminen ei onnistu ja homma menee pieleen. Tässä tapauksessa tilanteen korjaamiseksi on syytä olla yhteydessä asiakaspalveluumme, osoitteessa digi@otavamedia.fi tai puhelimitse 09-1565277, arkisin klo 8–16.