Vuosi sitten Sisu esitteli kuljetusnäyttelyssä uuden Hybridin, jonka myynti on nyt aloitettu. Ensimmäiset asiakkaat saavat kaikkein raskaimpiin käyttötarkoituksiin tarkoitetun Sisu Hybridin kevään kuluessa. Voimaa on todella runsaasti, sillä diesel- ja sähkömoottori kehittävät yhteensä 662 kilowattia ja 3 600 newtonmetriä!

Sisun mukaan parasta voimalinjassa on se, että lisäteho saadaan aikaan sähköllä, eikä kulutus nouse. Päinvastoin, pelkästään dieselmoottorilla varustettuun Sisuun verrattuna kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat kymmenen prosenttia pienemmät.

Kuljettajalta vaaditaan taitoa, sillä valtavan vääntömomentin takia autossa on synkronoimaton Eaton Fuller -vaihteisto ja Sisun napavälitteinen teliveto. Toisaalta kytkin on Sisussa asennettu moottoreiden väliin, joten liikkeelle päästään pelkästään sähkömoottorin voimalla kuormittamatta kytkintä lainkaan.

Sisun mukaan kiinnostus Hybridiä kohtaan on ollut voimakas, minkä takia yhtiö uskoo ensi vuonna viidenneksen myynnistään olevan Hybrideitä.