Škoda aikoo palauttaa korotetun farmarivaihtoehdon uudistettuun Fabia Combiin.

Ajatus ei ole Škodalta uusi, sillä katumaasturin olemusta jäljittelevä Scoutline-varustetaso on ollut saatavilla moniin sen malleihin jo vuosien ajan. Fabian uudistuessa tuo versio oli vähän aikaa poissa tuotannosta, mutta nyt se on taas saatavana. Katumaasturimaisten tai korotettujen farmarien suosio on ainakin Euroopassa vakaa, joten markkinoista on napattava oma osa.

Moneen kookkaampaan korotettuun farmariin verrattuna Fabia Combi Scoutline on vähän kesyn näköinen. Koriin on lisätty suojamuoveja pyöräkaariin ja helmoihin, joista on tietenkin iloa kaikkialla. Lisäksi etu- ja takapuskurissa on jonkinlainen pohjapanssari. Komeampien lokasuojien sisällä on 16- tai lisähintaan 17-tuumaiset pyörät.

Ellei oteta huomioon sisustukseen tehtyjä vähäisiä muutoksia, auto on muilta osin samanlainen kuin tavalliset Fabia-farmarit. Nelivedosta on turha unelmoida ja liikkuminen hoituu kolmesylinterisen 1,0-litraisen moottorin voimalla. Nelivedon ohella myös Scoutline saattaa jäädä suomalaisille unelmaksi, sillä maahantuontipäätöstä ei ole vielä tehty.