Sony Handycam GW55VE

Sonyn teräväpiirtoinen videokamera GW55VE sietää viiden metrin upotuksen ja 1,5 metrin pudotuksen. Rakenne on tietenkin samalla pölytiivis, joten kamera soveltuu mainiosti rantalomalle, urheiluun ja monenlaisiin seikkailuihin.

Uutuus sisältää Sonyn Exmor R -kennon, joka tallentaa avchd-videot tarkkuudella 1920 x 1080/50p. Videoiden lisäksi kameralla saa myös valokuvia. Erikoistoiminnoista mainittakoon pyyhkäisypanoraama, joka tallentaa avaria näkymiä peräti 20,4 megapikselin tarkkuudella.

Kymmenkertaisen zoomin kuvakulma vastaa 30 – 300 mm:n kino-optiikkaa. Zoomia voi laajentaa digitaalitekniikan avulla 17-kertaiseksi.

Optisen kuvanvakaimen Active Mode -asetus tasoittaa jopa kävellessä kuvatun videon. Kohdetta tarkkaillaan ja videoita katsotaan 7,5 cm:n (3 tuumaa) kosketusnäytöltä, joka toimii myös veden alla.

Älykäs automatiikka tunnistaa jopa 99 erilaista näkymää ja säätää videokameran asetukset kohteen edellyttämällä tavalla. Vedenalaiseen kuvaukseen on oma asetus.

Gps pitää kirjaa paikoista, joissa videot ja valokuvat on tallennettu. Paikannustoiminto mahdollistaa myös nykyisen sijainnin tarkistamisen näytöltä sekä gps-merkittyjen muistojen katselun kotitietokoneella online-karttojen avustuksella.

Sony Handycam GW55VE tulee myyntiin Suomessa toukokuussa 2012 noin 600 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen.

Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Sony Handycam GW55VE valkoinen

Sony Handycam GW55VE musta