Nyt kun Frankfurtin autonäyttely on sulkenut ovensa yleisöltä, aletaan vyöryttää tietoa seuraavien tärkeiden autonäyttelyiden uutuuksista.

Ensin on vuorossa lokakuun loppupuolella Tokion autonäyttely, josta siirrytään Tyynenmeren yli marras-joulukuun vaihteessa käynnistyvään Los Angelesin autonäyttelyyn.

Suzuki on suosinut Viziv-nimeä koemalleissaan, joista ensimmäiset Viziv ja Viziv Evolution esiteltiin neljä vuotta sitten. Niitä seurasivat vuonna 2014 Viziv 2 sekä Viziv GT, ja kaksi vuotta sitten Tokion autonäyttelyssä oli vuorossa Viziv Future. Viime vuonna Subaru näytti kookasta katumaasturia enteilevän Viziv-7:n ja nyt paljastetaan Viziv Performance Concept.

Odotettavissa on urheilullinen henkilöauto, mutta se tarjoaa muutakin kuin ajamisen iloa. Subaru esittelee koemallillaan autonomisen autoilun tekniikkaa, mitä se on ottamassa käyttöön lähivuosina. Nykyinen EyeSight-järjestelmä viedään koemallin myötä seuraavalle tasolle.

Mitä kaikkea tuo järjestelmä kattaa ja millainen on VPC:n tekniikka, selviää viimeistään lokakuun 25. päivänä, kun Big Sightin näyttelyhallit avaavat ovensa medialle.