Joskus nimi ei tee kunniaa omistajalleen, sillä Subaru WRX STI tS Type RA NBR Challenge Packagella kuulostaa aika erikoiselta.

Pitkän ja varmasti vaikeasti muistettavan nimen takaa löytyy Subaru WRX:n uusin malli, jota tehdään ainoastaan 300 kappaletta japanilaisille. Tilauskirjat avataan elokuun 23. päivänä ja suljetaan neljä kuukautta myöhemmin. Valitettavasti muualla ei ole mahdollisuutta saada tätä mallia, joka on ehkä kakkien aikojen makein WRX-versio.

Monen muun Subarun erikoismallin tapaan myös WRX STI tS Type RA:n värivalikoima on rajoitettu, sillä vaihtoehdot ovat helmiäisvalkoinen ja -oranssi sekä yhtiön tavaramerkki – sininen. Muotoiluun on lisätty paljon hienoja yksityiskohtia ja auton alle on asennettu mustat 18-tuumaiset vanteet.

Jousitus on erilainen kuin vakiomallissa ja jarrut tulevat Brembolta. Kullanvärisissä jarrusatuloissa on edessä kuusi ja takana kaksi mäntää. Ajettavuuteen vaikuttaviin muutoksiin kuuluu vielä vakiomallia nopeammaksi välitetty ohjaus. Sisällä on kuppi-istuimet, uusi ohjauspyörä ja nahkaverhoilussa käytetään punaista tikkausta.

NBR Challenge Packagen ensimmäiset kirjaimet ovat lyhenne Nürburgringistä. Paketin myötä vanteet vaihtuvat BBS:n valmistamiksi ja istuimet tulevat Recarolta. Lisäksi paketissa on paljon merkkejä ja yksityiskohtia, jotka lisäävät auton yksilöllisyyttä.

Japanissa Subaru WRX jne. erikoismallin hinnat ovat ihan siedettävät eli vajaasta 36 000 eurosta 41 000 euroon. Mutta kuten jo todettiin, erikoismalli jää ainoastaan japanilaisten iloksi.